مصوبات نهادها

مصوبات نهادهای همبستگی با جنبش کارگری در ایران - خارج کشور


الف :" اشتراکات ما "

1.نهادهای همبستگی با کارگران ایران دفاع از خواسته ها، مبارزات و تشکلات مستقل کارگری در همه اشکال آن را مهمترین وظیفه خود می دانند. انعکاس اخبار و مبارزات کارگری و سایر جنبش های اجتماعی در ایران از دیگر وظائف این نهاد ها می باشد.
2.این نهادهادر مقابل نظام سرمایه داری جمهوری اسلامی و کلیه نیروهای ارتجاعی و ضد کارگری و عوامل آنها در سطح کشوری و بین المللی مرزبندی قاطع و روشن دارند. افشا و مبارزه بر علیه این نیروهای ارتجاعی و همچنین افشا و جلوگیری از بهره برداری های نیروها و نهادهای راست و امپریالیستی از مبارزات کارگری از جمله دیگر وظائف این نهادها می باشد.
3.تلاش برای ارتباط گسترده تر جنبش کارگری ایران با جنبش بین المللی کارگری و جلب حمایت و همبستگی وسیعترین نیروهای مترقی بین المللی از جنبش کارگری ایران ، دفاع از مبارزات ضد سرمایه داری و ضد امپریالیستی کارگران و سایر اقشارمحروم اجتماعی در سطح جهان و شرکت فعال در این مبارزات وظیفه نهادهای همبستگی با کارگران ایران است
.
4.تبلیغ ضرورت سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی و حاکمیت سرمایه در ایران نیز از جمله وظائف ماست .
5.تبادل نظر و اطلاعات در جهت خدمت به کار مشترک و نیز حفاظت از نهادهای همبستگی کارگری در خارج از کشور به به صورت مشترک در برابر دشمنان طبقه کارگر و به ویژه رژیم جمهوری اسلامی ازجمله وظائف مشترک ماست.
6.جمع آوری کمک مالی برای تشکلات مستقل کارگری در ایران یکی دیگر از وظائف نهادهای همبستگی با کارگران ایران است .

ب :" ارگان ها "

یک : مجمع عمومی 
1.مجمع عمومی عالی ترین ارگان برنامه ریزی و تصمیم گیری نهاد های همبستگی کارگری است . این مجمع عمومی  هر6 ماه یک بار  تشکیل می یابد . نشست و یا مجمع عمومی حضوری سالی یکبار برگزار میگردد.
2.وظائف مجمع عمومی : بررسی گزارش های هئیت هماهنگی و واحد ها ،پشنهادات ، تغییر یا تکمیل مواد یا مبانی همکاری ها ، برنامه ریزی آینده و انتخاب هئیت هماهنگی آینده 
3.مجمع عمومی با حضور دو سوم نهادها رسمیت می یابد. حضور تمامی اعضا نهادها در مجمع عمومی ضروری و آزاد است .
4.به پیشنهاد نصف بعلاوه یک نهادها و شرح ضرورت آن مجمع عمومی فوق العاده فراخوانده میشود .
5.بررسی و پذیرش تقاضای پیوستن نهادهای جدید براساس قبول موازین مشترک جمع و معرفی یک نهاد صورت می گیرد.
6.شرکت میهمانان در مجمع عمومی با تائید دو سوم هئیت هماهنگی صورت می گیرد.
7.همه اعضای حاضر در مجمع عمومی از حق رای مساوی برخوردار هستند .
8.تعریف نهاد : هر نهاد حداقل با سه عضو تشکیل میشود .

 

دو : هئیت هماهنگی

1.مجمع عمومی برای هماهنگ کردن فعالیت ها و پیگیری مصوبات ، برنامه ها و رابطه بین نهاد ها  یک هیئت هماهنگی  سه نفره انتخاب میکند .
2.هیئت هماهنگی هر 14 روز یکبار تشکیل جلسه داده و وظایف را بر حسب مورد بین خود یا اعضای دیگر تقسیم میکند. سایر اعضای نهادها نیز میتوانند با رای مشورتی در این جلسات شرکت کنند.
3.هئیت هماهنگی مجاز نیست به اقدامات یا برنامه هائی خارج از مصوبات مجمع عمومی بپردازد. همچنین حق نقض ویا تغییر تصمیمات مجمع عمومی را ندارد. هر پیشنهاد یا برنامه جدید باید به اطلاع تمامی نهادها رسیده و با توافق نصف بعلاوه یک آنها قابل اجرا خواهد بود.
4.هیئت هماهنگی راسا مجری هیچ برنامه ای نیست بلکه میکوشد با درگیر کردن تمامی رفقا و تقسیم کار مناسب از طریق تشکیل گروه های کاری فعالیت های عملی را هماهنگ کند.
5.گزارشات مجامع عمومی ، مصوبات، اطلاعیه ها و اخبار مربوط به مجموع نهادها تنها از طریق هیئت هماهنگی انتشار درونی و بیرونی می یابد.
6.با توجه به نیاز و ضرورت نشست عمومی از نهادها برگزارمیشود، در این نشستها نهادها گزارش فعالیتهای خود را ارائه داده و نیز بحث، تبادل نظر و مشورت پیرامون پیشنهادات و فعالیتهای جاری صورت میگیرد. اداره این نشستها بعهده هیئت هماهنگی بوده و گزارش این جلسات را تهیه و به نهادها ارسال میکند.
7.هر شش ماه یکبار  در مجمع عمومی  سه نهاد به طور دوره ای و چرخشی برای تشکیل هئیت هماهنگی انتخاب میشوند. هر یک ازاین نهاد ها یک نفر را برای شرکت در هئیت هماهنگی معرفی میکند.    

پ – ضوابط همکاری ها
1.هریک از نهادها متشکل از افرادی با گرایشات سیاسی گوناگون می باشند، لذا این مجموعه ، جریانی چندگرایشی و مستقل از احزاب و سازمانهای سیاسی است و به هیچ وجه گرایشی مجاز نیست خودرا بر این مجموعه تحمیل کرده و یا به نوعی این نهادها را زیر مجموعه خود محسوب نماید .
2.مناسبات بین نهادها بر اساس اتحادعمل دراز مدت است، سمت و سو و تمرکز اصلی آنها بر شرکت در فعالیتهای عملی است . در چنین روندی جهت انسجام و صیقل بخشیدن به مسائل فکری در زمینه های نظری، مباحث سیاسی ـ اجتماعی بر مبنای اهداف جنبش کارگری را در مسیر همکاریهای خویش قرار خواهیم داد ولی  تصمیمات سیاسی ـ نظری گرفته نمیشود.
3. نهادها در سطح محلی کاملا مستقل بوده و میتوانند راسا و یا با شرکت هر نهاد مترقی دیگری فعالیتهائی داشته باشند . همچنین در صورت عدم توافق با یک  برنامه جمعی پیشنهادی به هیچ وجه ملزم به تبعیت و اجرای آن نیستند.
4.تصمیم گیریها بین نهادها بر اساس تفاهم ، اعتماد متقابل ، بحث و اقناع می باشد. در مواردی که نیاز به رای گیری باشد، نصف بعلاوه یک آرای نهادها جهت تصویب هر تصمیمی ضروری است.
5.نهادها داوطلبانه در فعالیتهای عملی مشترک شرکت میکنند و،در صورت شرکت، متعهد به انجام آن و سپس دادن گزارش کتبی فعالیت های خود به مجمع عمومی می باشند.
6.هیچ نهادی حق ارائه بیرونی اسناد و گزارشات جلسات درونی نهادها و همجنین سمینارها و جلسات عمومی در سطوح مختلف ،بدون توافق کلیه نهادها را ندارد.

نشست حضوری سوم نهادهای همبستگی قطعنامه زیر را به تصویب رساند:

ضمن تاکید بربندهای اشتراک ما در مصوبه نشست دوم، نهادهای همبستگی در هانوفر، بر اساس شرایط ویژه ای که در
اوضاع سیاسی کنونی ایران پیش آمده است، ضروری است که :

تشدید کارزارهای متحد دفاع از فعالان زندانی و زیر فشار و تحت تعقیب جنبش کارگری و سایر جنبشهای اجتماعی

برگزاری و شرکت فعال در فعالیتهای کنونی علیه جمهوری اسلامی ایران، سازماندهی شده بر مبنای منافع کارگران در ایران و در جهت طرح مطالبات جنبش کارگری و دفاع از مطالبات آزادیخواهانه
ضمن تاکید به قطعنامه اول ماه مه 1388 کارگران ایران و تلاش برای فراتر رفتن از این قطعنامه در روز جهانی که امسال، تاکید مضاعفی بر این روز بعنوان یکی از مهمترین جبهه های مبارزه طبقاتی کارگران در شرایط امروز ایران، خواهیم داشت.   
مصوبات نشست سوم نهادهای همبستگی با جنبش کارگری در ایران / خارج کشور

2 – 4 آوریل 2010